Ik heb mijn ticket nog van de geannuleerde 2020 editie en geen refund aangevraagd, wat nu?
Wat ben je een topper dat je vertrouwen hebt gehouden dat er natuurlijk een nieuwe Chin Chin Festival editie zou komen. We zijn er van overtuigd dat we samen met jouw de komende editie een extra knallende editie gaat worden. Je krijgt geruime tijd voor het evenement een email met de nieuwe tickets voor aankomende editie. Dus geen stress, gebruik komende tijd om alvast een heerlijke festival outfit uit te zoeken of luister één van onze heerlijke livesets op onze Soundcloud.

Ik heb een refund aangevraagd voor de geannuleerde 2020 editie, wat nu?
Je krijgt automatische binnen 30 dagen na de aankomende editie het volledige bedrag minus de servicekosten op je bankrekening gestort. De mogelijkheid tot refunden voor de 2020 editie is verlopen, bovengenoemde is alleen voor de in 2020 al gedane aanvragen. Hopelijk ben je er volgend jaar wel weer bij!

Ik heb een refund aangevraagd voor de geannuleerde 2020 editie, maar wil graag dit annuleren of een aantal tickets maar refunden ipv allemaal?
Stuur dan een mail naar refund@chinchinfestival.nl met je naam, het aantal tickets met barcode wat je wel wilt refunden en welke niet.