informatie

ALGEMEEN

Chin Chin Festival organiseren we samen met de hechtste Amsterdamse party familie, onze party-partners die vanaf het begin onderdeel zijn van de van de Chin Chin Club op de Rozengracht. Iedere organisatie host een eigen stage op het Chin Chin Festival, zo brengen we onze wekelijkse club-avonden naar dit zomerse festival. Chin Chin Festival is het open air speelterrein van de Amsterdamse partyscene. Het festival omarmt alles waar Chin Chin Club voor staat: een totaalervaring, waar je vermaakt en verrast wordt. Eat, drink, dance and play

LOCATIE

Het festival zal plaatsvinden in Tuinen van West in Amsterdam. Tuinen van West is gelegen in Amsterdam West (Geuzenveld). Het exacte adres is Tom Schreursweg 48, 1067 MC in Amsterdam.

Deze groene locatie in het Westen van Amsterdam wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden waaronder de organisatie van festivals. De tuinen worden tijdens het Chin Chin Festival gedompeld in de Oriëntaalse sferen van de Chin Chin Club, betoverd door de muzikale invulling, exotische drankjes en karaoke in de stralende zon.

bereikbaarheid


Fietsen: Er wordt aangeraden om met de fiets naar Chin Chin Festival te komen! Beter voor het milieu en wij zorgen voor een goede fietsenstalling. 
OV: Wanneer je met het openbaar vervoer wilt komen kun je het beste bus 21 of 61 nemen en uitstappen bij halte Aalbersestraat. Deze halte is op 10 minuten loopafstand van Chin Chin Festival.
Auto: Kom je liever met de auto? Er mag uitsluitend op de aangegeven parkeerplaats geparkeerd worden. Een ticket voor het parkeerterrein kost 10 euro en is verkrijgbaar in onze ticketshop!

datum en tijd

Het festival zal op zaterdag 3 juli 2021 of zaterdag 21 augustus tussen 13:00 en 23:00 georganiseerd worden. Geruime tijd van te voren zal via email en onze social media kanalen duidelijk gemaakt worden welke datum het zal worden.

betalen

Op Chin Chin festival kun je alles gewoon afrekenen met jouw pinpas. Er hoeven geen muntjes gekocht te worden.

LOCkers

Op het terrein zijn grote en kleine lockers te vinden waar je waardevolle spullen kunt opbergen. Deze kunnen van tevoren worden gehuurd via onze ticketshop.

Leeftijd

Chin Chin Festival is voor (bijna) iedereen. We hanteren namelijk een royale leeftijdsgrens van 18 jaar en ouder. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!

faciliteiten

EHBO: Mocht je je niet goed voelen gedurende het festival. Kom dan vooral even langs bij onze EHBO post. Zij kunnen je helpen waar nodig.

Eten en drinken: Er zal genoeg eten en drinken verkrijgbaar te zijn op Chin Chin Festival. Het eten zal voornamelijk biologisch zijn en er zijn genoeg vegan en vegetarische opties aanwezig.  Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. 

Sigaretten: Sigaretten zijn verkrijgbaar bij de lockers op het Chin Chin Festival terrein

Oordoppen: Bescherm je oren. Muziek boven de 87 db kan schadelijk zijn voor het gehoor. Het gebruik van oordoppen is daarom aan te raden. Ben je ze vergeten? Oordoppen zijn ook te koop op Chin Chin Festival.

Medicijnen: Medicijnen mogen alleen meegenomen worden als je een doktersverklaring bij je hebt. Geef dit even aan bij de bewakers van het festival.

PERS

Wil je over Chin Chin Festival schrijven? Dan kun je een persaccreditatie aanvragen. Vertel ons in een mail wat meer over het platform waar je voor werkt en waar je precies over zou willen schrijven. Mailen kan naar info@chinchinfestival.nl

SAMENWERKINGEN

Interesse in een samenwerking of wil je meer informatie over het festival? 
Mail dan naar info@chinchinfestival.nl