Logo CCF 2023 Geel

1 juli 2023 duiken we voor de 5e keer op rij de playground van Chin Chin Festival op.

Reis mee naar de wildste tuinen van de stad en dartel samen met Amsterdams finest door een muzikale droomwereld van bonzende hiphop beats, magische house en dynamische discoplaten.

De line-up van 2023 laat je springen, stralen, sjansen, dansen en eindeloos veel lucky moments creëren.

Kat CCF 2023  - Oranje
1 juli 2023 duiken we voor de 5e keer op rij de playground van Chin Chin Festival op.

Reis mee naar de wildste tuinen van de stad en dartel samen met Amsterdams finest door een muzikale droomwereld van bonzende hiphop beats, magische house en dynamische discoplaten.

De line-up van 2023 laat je springen, stralen, sjansen, dansen en eindeloos veel lucky moments creëren.
Kat CCF 2023 - Blauw

DATUM EN TIJD

Zaterdag 1 juli 2023, VAN 13:00 TOT 23:00

LOCATIE

TICKETS

Haal hier je ticket en verzeker jezelf van de hele dag dansen en dartelen in de mooiste partytuin van Amsterdam.
Klik hier om naar de shop te gaan.

Timetable

Begin te plannen!

Download de timetable van Chin Chin Festival 2023 hier.

plattegrond

Download de plattegrond van Chin Chin Festival 2023 hier.

OVER CHIN CHIN FESTIVAL

Vanuit de Chin Chin Club realiseerden we ons hoeveel we eigenlijk houden van het snelle, kleurrijke stadsleven. Amsterdam is onze speeltuin en we hebben hier de tijd van onze levens.

Zoals we in de club mensen samenbrengen, zo willen we dat ook in de buitenlucht doen: zo ontstaat onze ideale stad voor één dag. Een dag om eindeloos veel lucky moments te delen met vrienden, hun vrienden en ook hun vrienden (hey you!).

Elke eerste zaterdag van juli verzamelen we Amsterdam's finest en reizen we af naar de wilde Tuinen van West. Zo ontstaat Chin Chin Festival.

bereikbaarheid

Wij raden iedereen aan om met de fiets naar Chin Chin Festival te komen! Beter voor moeder aarde, en wij zorgen voor een goede fietsenstalling.

Openbaar vervoer: wanneer je met het openbaar vervoer wilt komen kun je het beste bus 21 of 61 nemen en uitstappen bij halte Aalbersestraat. Deze halte is op 10 minuten loopafstand van Chin Chin Festival.

Auto: kom je liever met de auto? Er mag uitsluitend op de aangegeven parkeerplaats geparkeerd worden.

Een ticket voor het parkeerterrein is verkrijgbaar in onze ticketshop.

BETALEN

Op Chin Chin festival betaal je met je pinpas of creditcard. Als je alleen maar contant geld hebt kun je op het festivalterrein een cashcard kopen. Let op: er is geen restitutie mogelijk van het restbedrag op de cashcard.

LOCKERS

Op het terrein zijn grote en kleine lockers te vinden waar je waardevolle spullen kunt opbergen. Skip de rijen op het festival en haal jouw locker alvast van te voren via onze ticketshop.

LEEFTIJD

Chin Chin Festival is voor (bijna) iedereen. We hanteren namelijk een royale leeftijdsgrens van 18 jaar en ouder. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!

EHBO

Mocht je je niet goed voelen gedurende het festival, kom dan vooral even langs bij onze EHBO post. Zij kunnen je helpen waar nodig.

ETEN EN DRINKEN

Er zal genoeg eten en drinken verkrijgbaar te zijn op Chin Chin Festival.

Het eten zal voornamelijk biologisch zijn en er zijn genoeg vegan en vegetarische opties aanwezig. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

DUURZAAMHEID

We kunnen niet ontkennen dat een festival organiseren gepaard gaat met CO2 uitstoot. Desondanks doen we er alles aan om onze footprint te minimaliseren. Help je mee? Chin Chin Festival werkt met een muntensysteem voor bekers & flesjes, hierdoor kunnen wij het afval beter scheiden en na afloop recyclen.


Je krijgt bij de entree 2 recycle tokens. Met deze recycle token kan je zonder bij te betalen je eerste 2 drankjes bij de bar halen.

Gratis water

Er is op ons festival gratis water aanwezig bij de toiletten.

Komen The Opposites echt?

JA! Ze spelen hun enige show in Amsterdam deze zomer op Chin Chin Festival. Thunderhard.

SIGARETTEN

Er worden geen sigaretten verkocht op Chin Chin Festival.

Dresscode

Ga all-out en tover je meest extravagante outfit uit de kast. Kleurrijk, glitters, kant, veren óf gewoon super comfi: zolang jij maar het gevoel hebt dat je straalt. Dit jaar hebben we een officiële Chin Chin Catwalk Contest. Show ons jouw allermooiste outfit en scoor een plekje op onze digitale catwalk.

OORDOPPEN

Bescherm je oren! Muziek boven de 87db kan schadelijk zijn voor het gehoor. Het gebruik van oordoppen is daarom aan te raden. Ben je ze vergeten? Oordoppen zijn ook te koop op het terrein.

MEDICIJNEN

Medicijnen mogen alleen meegenomen worden als je een doktersverklaring bij je hebt. Deze kun je laten zien bij de ingang van Chin Chin Festival.

PERS

Wil je over Chin Chin Festival schrijven? Dan kun je persaccreditatie aanvragen. Vertel ons in een mail wat meer over het platform waar je voor werkt en waar je precies over zou willen schrijven. Mailen kan naar info@chinchinfestival.nl

SAMENWERKINGEN

Interesse in een samenwerking of wil je meer informatie over het festival? Mail dan naar info@chinchinfestival.nl.

LOST & FOUND

Ben je iets verloren en wil je weten of dit op het festivalterrein is gevonden?

Stuur ons een DM viaInstagram.